Skærmer af for solen
Gardiner skal først og fremmest holde solen ude og afskærme, så solens stråler ikke generer. Er det ikke nok at have et almindeligt stofgardin, så fås de også i en udgave med mørklægning. Du kan vælge at kombinere gardinet med en persienne, så du er sikker på, at der bliver mørkt i rummet. 

Gardiner giver rummet lidt ekstra
Gardiner kan mere end at holde solen ude. De kan være med til at skabe en stemning i rummet og blive en del af indretningen. Lange, tunge gardiner er smukke i hjem med højt til loftet, mens de tyndere gardiner giver en mere let følelse. Gardiner fås i mange materialer og farver, og også i flere udgaver. Uanset om du er til klassiske stofgardiner eller kan du bedre lide de mere moderne lamelgardiner, så har vi løsningen til dig og dine vinduer.:

Vi tilbyder blandt andet:

  • - Stofgardiner
  • - Lamelgardiner
  • - Rullegardiner
  • - Plissegardiner


Få en bedre akustik
Vælger du et klassisk stofgardin, er det med til at give en bedre akustik i rummet. Stoffet absorberer lyden og virker derfor lyddæmpende, og det giver et mere roligt rum. Derudover er den type gardin nemt at rengøre, fordi de kan komme i vaskemaskinen.

Vil du høre mere?
Vi kan hjælpe dig med at vælge det helt rette gardin i den størrelse, som passer til dine vinduer. Vi dækker Lolland-Falster og Sydsjælland, og vi kommer ud til dig og måler op og giver dig vejledning, så du kan vælge de helt rette gardiner. Ring til os på telefon 25 47 23 48 for at høre mere og bestille en gratis fremvisning.