Skærmer af for solen

Gardiner skal først og fremmest holde solen ude og afskærme, så solens stråler ikke generer. Vi tilbyder derfor også gardiner i mørklægning, såfremt det almindelige stofgardin ikke opfylder dine krav. For at være sikker på at der er mørkt i rummet, har du også valget hos Kroghs Gulv & Solafskærmning at kombinere din løsning med persienner.

Specielt til soveværelset, er der mange som præferere en høj grad af mørklægning. 

Vi tilbyder vores services til området Vordingborg, Nykøbing Falster, Sakskøbing samt resten af Sydsjælland.

Gardiner giver rummet lidt ekstra

Gardiner kan mere end at holde solen ude. De kan være med til at skabe en stemning i rummet og blive en del af indretningen. Lange, tunge gardiner er smukke i hjem med højt til loftet, mens de tynde giver en mere let følelse. Derfor er det selvfølgelig også muligt at få en kundetilpasset løsning om det er gardiner til stuen, køkkenet, soveværelset eller et helt andet sted i hjemmet. 

Gardiner fås ligeledes i mange materialer og farver, og også i flere udgaver. Uanset om du er til klassiske stofgardiner, eller bedre kan lide de mere moderne lamelgardiner, så har vi løsningen til dig og dine vinduer.

Vi tilbyder blandt andet:
- Stofgardiner
- Lamelgardiner
- Rullegardiner
- Plissegardiner

Få en bedre akustik med et stofgardin

Vælger du et klassisk stofgardin, er det med til at give en bedre akustik i rummet. Stoffet absorberer lyden og virker derfor som lyddæmpende gardiner. Udover det giver det et mere roligt rum, som desuden er nemt at rengøre, fordi de kan komme i vaskemaskinen.

Vil du høre mere om dine muligheder?

Vi kan hjælpe dig med at vælge det helt rette gardin efter mål, som passer til dine vinduer. Vi dækker Vordingborg, Nykøbing Falster, Sakskøbing samt resten af Sydsjælland, og vi kommer ud til dig og måler op og giver dig vejledning, så du kan vælge det rigtige for dit hjem.

Ring til os på telefon 25 47 23 48, på vores mail krogh.gs14@gmail.com eller via kontaktformularen, for at høre mere og bestille en gratis fremvisning.