Persienner som en funktionel løsning til afskærmning af sol

Hos Kroghs Gulv og solafskærmning, kan vi tilbyde dig persienner efter mål. Med en persienne, får du en fleksibel løsning som effektivt afskærmer for solen. Hvis dit behov er en varierende afskærmning af lysindfaldet er persienner det rigtige valg da det tilbyder dig større kontrol hertil. 

I modsætning til gardiner, kan du med en persienne selv styre, om du ønsker at rotere eller helt af for lamellerne, alt efter hvor meget lys du ønsker ind i hjemmet. 

Vi tilbyder for eksempel både montering af metal og træ persienner, til kunder i området Vordingborg, Nykøbing falster, Sakskøbing samt resten af Sydsjælland. Ønsker du at hører mere eller få en kundetilpasset løsning kommer vi med glæde ud til en gratis fremvisning.

Hvorfor skal jeg vælge en persienne fremfor et gardin?

Du kan både med et gardin såvel som persienne opnå samme udgangspunkt, som er at afskærme fra sol og omverden. Ligeledes kan du også få mørklægnings persienner som yderligere skærmer for solens stråler. 

Der er dog en række fordele ved persienner som ikke opnås med et gardin. Det er derfor blandt danskernes foretrukne løsning. 

Dine fordele med en persienne er:
- Funktionel og fleksibel solafskærmning - Den forøgede kontrol, giver dig mulighed for selv at styre lysindfaldet, da ved at rotere lamellerne til det ønskede punkt, er med til at give mere eller mindre sollys. Hertil kan der også tilbydes mørklægnings persienner som er med til at give maksimal solafskærmning.

- Lukker af for uvedkommende - Hvis du bor i byhus eller i en lejlighed med vinduer ud til en trafikeret vej, er persienner et godt valg til at lukke af for uvedkommende. Dette kan specielt være af præference i stuen. 

Alle kunder har forskellige behov når det kommer til deres valg af løsning. Vi tilbyder derfor selvfølgelig alle vores persienner efter mål. 

Bestil en gratis fremvisning på en persienne

Hvis du skulle være interesseret i at høre mere om hvilken løsning vi kan give dig, er du velkommen til kontakte os på telefon 25 47 23 48, via mail krogh.gs14@gmail.com, eller med en besked til os via kontaktformularen

Hos os kan du for eksempel få både montering af metal og træ persienner, hvis du er en kunde i området Vordingborg, Nykøbing falster, Sakskøbing samt resten af Sydsjælland.

Vi glæder os til at høre hvad vi kan gøre for dig!