Beskyt dine gulve og tæpper

Mange huse har i dag store vinduespartier, så man kan få et godt lys ind i boligen. Men når solen skinner, bliver der hurtigt rigtigt varmt i huset, og samtidig kan solens stråler ødelægge gulve og tæpper. Strålerne bleger nemlig gulve, tæpper og endda dine møbler, men det kan du undgå ved at sætte en udvendig solafskærmning op. 

Hos os finder du blandt andet:


Fordele ved udvendig solafskærmning

Normalt vil solens stråler varme luften indenfor op, men ved at sætte en udvendig afskærmning på, når strålerne ikke huset. Det betyder, at du får en mere behagelig temperatur indenfor. Du kan eventuelt kombinere en udvendig solafskærmning med en indvendig for at holde endnu mere varme ude. Er du ikke hjemme, når solen står højest, kan du vælge en afskærmning, der automatisk rulles ud, når solen rammer huset. Så slipper du for at komme hjem til et overophedet hus. 

Stort udvalg af udvendig solafskærmning

Det afhænger af dit hus og ønsker, hvilken solafskærmning der er bedst, og vi hjælper dig gerne med at vælge den rette. Med vores netværk af leverandører har vi et stort udvalg, og har du et særligt ønske, bestiller vi det gerne hjem. 

Oplev vores udvalg

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den rette udvendige solafskærmning og monterer den også for dig. Vi dækker hele Lolland-Falster og Sydsjælland, og du kan bestille en gratis fremvisning på telefon 25 47 23 48. Så kommer vi hjem til dig og viser vores store udvalg.