Hvad er et plisségardin?

Plisségardiner er en gardintype, der fungere som en form for kombination af rullegardiner og persienner. Ligesom med rullegardinet, kommer de i samme stof, der passer til bredden af dit vindue.

Får at trække gardinet op og ned, er der oftest monteret et snoretræk, som du kender dem fra persienner. Snoretrækket kan enten være ført gennem stoffet eller sidde langs kanten. Yderligere er det også muligt at få din gardinløsning uden snoretræk, eller hvor trækket er lagt mellem to lag stof. Sidstnævnte er i øvrigt en effektiv mørklægnings plisségardin. 

Vil du hører mere er vi klar til at servicere dig i området Vordingborg, Nykøbing falster, Sakskøbing samt resten af Sydsjælland.

Match din moderne indretning med plisségardiner

Hvis du går meget op i den moderne indretning af dit hjem, så er plisségardiner ofte det korrekte valg at matche indretningen med. 

Hos Kroghs Gulv & Solafskærmning står vi for rådgivning såvel som monteringen. Vi kan tilbyde dig de populære plisségardiner up and down type, som gør det muligt for dig at trække gardinet ned både foroven og forneden. Med denne løsning kan du selv styre hvor i lokalet du ønsker at skal være skygge, samt hvor der skal komme sollys ind både over og under gardinet. 

Up and down typen er meget anvendelige i hverdagen, hvilket gør det til en smart løsning for dit hjem. Samtidig kan du med en løsning hos os bestille en gratis fremvisning, hvor vi kan tilbyde dig plisségardiner efter mål. 

Plisségardiner til solafskærmning 

Såfremt du primært ønsker at holde nysgerrige blikke ude fra din bolig, eller fordi du gerne vil kunne regulere lysindfaldet i små mængder, er valget af transparente eller semi transparente plisségardiner den bedre løsning for dig. 

Hvis du modsat ønsker at kunne lukke helt af for uvedkommende blikke eller lys, vil du få mere glæde ud af vores mørklægnings plisségardiner. Specielt i soveværelset kan mørklægningen være en god løsning til at give dig bedre nattesøvn, som er et fundament for en velfungerende hverdag. 

Interesseret i en gratis fremvisning?

For at hører mere eller bestille en gratis fremvisning, kan du vælge at kontakte os på telefon 25 47 23 48, på vores mail krogh.gs14@gmail.com eller via vores kontaktformular

Vi tilbyder kundetilpassede løsninger, hvilket betyder at du kan få plisségardiner efter mål.