Solgardiner udendørs til vinduer

Solgardiner også kendt som screens, er effektive til facader hvor vindpåvirkningen er stor. Sidder du på kontor eller i lignende erhverv i større bygninger, kan solgardiner være en enkelt løsning til at opnå solafskærmning. 

Screens kan fås så de dækker hele vinduet, når det er nedrullet, men er ønsket at bevare lidt udsyn, kan du også få screens til vinduer som er gennemsigtige. 

En fordel med solgardiner til vinduer er ligeledes at dit hjem sikres en behagelig temperatur, som selv på årets varmeste dage gør dit hjem udholdeligt at befinde sig i. 

Som en del af vores udvendige solafskærmning tilbyder vi hos Krogh's Gulv & solafskærmning, screens til vinduer i området Vordingborg, Nykøbing falster, Sakskøbing samt resten af Sydsjælland.

Hvorfor vælge screens?

Hvis du ønsker at bevare facadens unikke udtryk, så er screens til vinduer værd at have i mente, når du skal vælge gardiner til solafskærmning. Med forskellige løsninger, designs og størrelser er du altid sikker på at vi har noget for enhver.

Du får ligeledes en enkel og effektiv solafskærmning som specielt er velfungerende til erhvervet. Udover det er der også mange fordele ved at vælge en løsning hos os

Mulighederne er:
- Montering af et lyddæmpende indlæg, der kan reducere vindstøj
- Montering af et stærkt dugrør der giver forøget vindstabilitet
- Tilbudt valget om en støjsvag motor i høj kvalitet, som har lang levetid
- Levering af selvsmørende lejer, som ikke kræver den store vedligeholdelse

Interesseret i en gratis fremvisning?

Vi bestræber os på at yde god kundeservice, derfor tilbyder vi dig at bestille en gratis fremvisning af screens til vinduer og facade. Kontakt os på telefon 25 47 23 48, på mail krogh.gs14@gmail.com eller via kontaktformularen. 

Vi servicere kunder i området Vordingborg, Nykøbing falster, Sakskøbing samt resten af Sydsjælland.

Vi ser frem til at høre fra dig!