Få rullegardiner efter mål

Har du brug for nye rullegardiner, men kan ikke helt finde ud af målene der matcher dine ønsker og behov.

Hos Kroghs Gulv & solafskærmning, kan du få rullegardiner efter mål. Det er nemlig en af de mest populære gardinløsninger, hvilket ikke er uden grund. Deres popularitet skyldes at de kommer i mange forskellige størrelser, mønstre og farver, hvilket gør det nemt at finde en løsning der matcher din personlige smag. 

Rullegardiner med mønster og efter mål, kan derfor opsættes til alle steder i hjemmet, om behovet ligger i soveværelset, køkkenet, stuen eller et helt fjerde sted, så har vi med garanti løsningen til dig.

Du kan bestille en gratis fremvisning, så kører vi ud til dig i området Vordingborg, Nykøbing Falster, Sakskøbing samt resten af Sydsjælland.

Afskærm for solens stråler

Det kan specielt i soveværelset være behageligt med mørklægnings rullegardiner, da det er med til at afskærme for solens stråler samt andet lys. Vores søvn er afgørende for en velfungerende dag, hvor især lys kan have stor effekt på søvnkvaliteten. Med andre ord byder det ind til en bedre nattesøvn. 

Hos Kroghs Gulv & solafskærmning, kan vi tilbyde rullegardiner med kædetræk, som i modsætning til fjedertræk, kører mere stabilt og dermed forlænger holdbarheden hertil. 

Der er mange fordele ved at vælge et rullegardin og det kan ligeledes kombineres med duo rollers.

Dine vigtige fordele hos os er:
- De kan nemt rengøres med en våd klud
- De leveres altid færdigsyet med dine mål
- Rullegardiner med kædetræk kommer med kædestoppere, der gør at de ikke kan rulle af røret.

Skal vi tage en dialog?

Hvis du er interesseret i at hører mere om hvilke muligheder du har hos os, så er du altid velkommen til at kontakte os og bestille en gratis fremvisning. Vi vil med glæde komme ud og måle op og give vejledning af hvilken løsning der matcher dine behov og ønsker. Du kan ringe til os på telefon 25 47 23 48, på mail krogh.gs14@gmail.com eller med vores kontaktformular

Vi tilbyder rullegardiner til dig i området Vordingborg, Nykøbing Falster, Sakskøbing samt resten af Sydsjælland.