Få et bedre indeklima

Med en indvendig solafskærmning kan du få et bedre indeklima. Solafskærmningen slår nemlig solens stråler tilbage og reducerer varmen i huset. Det er især praktisk om sommeren, hvor afskærmningen sørger for, at der er en behagelig temperatur indenfor.

Samtidig kan solafskærmningen bruges til at forhindre, at lyset genererer på tv-skærmen, computeren eller ved at stå lige i ansigtet.

Det moderne valg

Ud over at kunne holde varmen ude er den indvendige solafskærmning også et rigtig moderne valg. Især lamelgardiner er populære, fordi de giver nogle flotte lige linjer og et stilfuldt udtryk. De kan desuden indstilles i forskellige vinkler, så du får den optimale solafskærmning.

Stort udvalg af indvendig solafskærmning

Der er mange muligheder for en indvendig solafskærmning. Vores udvalg er stort, og vi samarbejder med en lang række leverandører, så vi kan opfylde dine ønsker. Vi har flere farver og kvaliteter at vælge mellem, så der er helt sikkert noget der passer til dit hjem, og vi hjælper dig gerne med at finde den rette løsning. 

Vi har blandt andet:

Skræddersyet til dine vinduer

Vinduer har forskellige størrelser, og det kan være svært at finde den solafskærmning, som passer præcis til dit vindue. Med vores hjælp slipper du for at lede efter de helt rigtige mål, for vi kommer ud og måler op, så solafskærmningen kan blive skræddersyet til dine vinduer uanset størrelse.

Når du har besluttet dig, monterer vi også afskærmningen – det bliver næsten ikke nemmere!

Optimer Dine Energiomkostninger

Med vores effektive indvendige solafskærmningsløsninger kan du reducere dit energiforbrug og spare penge på dine elregninger. Vores produkter hjælper med at regulere temperaturen i rummet, hvilket betyder mindre brug af opvarmning eller køling, afhængigt af årstiden.

Kontakt os i dag

Vores dedikerede team står klar til at rådgive dig gennem hele processen, fra valg af solafskærmning til installation udvendig såvel som indvendig. Vi sikrer, at dine valg passer til dine forventninger og lever op til vores høje standarder for kvalitet og funktionalitet.

Har du lyst til at vide mere og høre, hvad vi kan tilbyde, så bestil gratis en fremvisning. Vi dækker hele Lolland-Falster og Sydsjælland, og du kan kontakte os på telefon 25 47 23 48 eller via mail krogh.gs14@gmail.com.