Hvad er lægning af linoleumsgulv?

lægning af linoleumsgulve er en lægningsform som er anvendt i over 140 år. 
Det anses for værende et slidstærkt gulv som kan holde til store belastninger i op til 40 år.

Med et linoleumsgulv behøves du ikke finde andre typer gulve til huset, såfremt du kun har tænkt på for eksempel at få lægning af linoleumsgulv til køkken. Gulvtypen egner sig til hele huset og med den lange holdbarhed, kan det skabe glæde mange år frem.

En anden fordel med linoleumsgulve er at der findes ualmindelig mange farver og mønster kombinationer, hvor det kun er fantasien der sætter grænser. Derfor er der altid et linoleumsgulv matchende dine ønsker og præferencer hos Kroghs Gulv & solafskærmning.

Vi kan tilbyde dig en gratis fremvisning i området Vordingborg, Nykøbing falster, Sakskøbing samt resten af Sydsjælland.

Dine muligheder med et linoleumsgulv hos os

Vi kan tilbyde dig lægning af linoleumsgulve med trælook eller i fliser samt andet materiale. Yderligere får du et gulv som er 100% naturprodukt, hvilket er med til at beskytte miljøet.

Du kan være sikker på at have et slidstærkt gulv som holder mange år frem. Udover at være slidstærkt, skal du heller ikke være bange for at bruge flere timer på rengøring af linoleumsgulvet, da det er forholdsvis nemt og ligetil. 

Specielt til køkken, bryggers og badeværelset er et linoleumsgulv det populære valg blandt danskerne grundet dets robusthed og lange holdbarhed. 

Kontakt os og få en gratis fremvisning i dit hjem

Hvis lægning af linoleumsgulv kunne være i din interesse, eller du bare ønsker at hører mere om dine muligheder, er du velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder gratis fremvisning til dig i området Vordingborg, Nykøbing falster, Sakskøbing samt resten af Sydsjælland.

Kontakt os på telefon 25 47 23 48, med en mail til krogh.gs14@gmail.com eller via kontaktformularen

Vi glæder os til at høre fra dig og tjekke dine muligheder for lægning af linoleumsgulv.